5.12.05

Hykleri A/S

Hvis man kunne tage patent på hykleri (og man kan jo så meget med amerikansk patentlovgivning) kunne man have scoret nogle fede royalties i de seneste par uger.

Da op imod 3000 (DRs overslag) muslimske fundamentalister i sidste måned demonstrerede imod trykkefriheden i Københavns gader var reaktionen fra de politikere der ellers burde være forrest i den antifascistisk kamp en larmende tavshed. I de sidste par dage hvor racistiske hooligans har hærget Aarhus er de selvsamme politikere hvis fravær i november var så sigende nu ude med riven, imens de der var allermest fremme i skoene i sidste måned er nærmest demonstrativt tavse.

Er den danske partipolitik virkeligt kommet så langt ud at man er villig til at tolerere utilsløret fascisme, så længe det er ens egne fascister der marcherer skrigende gennem gaderne? Er det ikke efterhånden på tide at vore politikere - og vore borgere - rejser sig og siger fra? Nej, vi vil ikke have ayatollaher på Nørrebro! Nej, vi vil ikke have skinheads i Aarhus! Dette er ikke en partipolitisk uenighed, for alle er vel for Helvede enige om at vi ikke vil have racisme og fundamentalisme i Danmark!

Eller hvad?

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home