29.1.06

Det burde (heller ikke) komme som nogen overraskelse...

... at Islamisk Trossamfund driver femte-kolonne virksomhed, og der har da også været rejst nogle overordentligt interessante spørgsmål om den rejse fremtrædende medlemmer af samme - uh - forening foretog til Mellemøsten umiddelbart før den nuværende diplomatiske krise eskalerede.

Men det er da altid rart at tage dem med bukserne helt nede om haserne. Det er da i sig selv ganske interessant at deres påståede medlemstal er ca. en størrelsesorden galt i byen, og forhåbentligt vil dette aspekt åbne dørene for en kritisk undersøgelse af Islamisk Trossamfund i det hele taget.

Hvis de er villige til at lyve deres støtter en størrelsesorden flere end de i virkeligheden er, og øjensynligt er villige til at lyve en større diplomatisk krise i gang for hvad der ikke kan være andet end kortsigtet indenrigspolitisk gevinst, hvad har de så ellers af små, søde overraskelser de ikke har fortalt os om?

Mest afslørende er imidlertid Hr. Abu Labans reaktion: Han benægter ikke engang at de opgivne tal er løjet 1230 % større end virkeligheden har dækning for (her kunne de kristne ungdomsorganisationer da vist lære noget - de løj 'kun' deres medlemstal 25-100 % større end det var), men han mener åbentbart ikke at det er svindel. Han kalder det 'sandheden plus moms.' Til Hr. Abu Labans information kan jeg oplyse at momsen i Danmark altså kun er på 25 %

0 Comments:

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home